Kolm põnevat IT-lahendust

 

Nutitelefonid tekitas tõelise revolutsiooni IT-maastikul





Kunagi meeldis õpetajatel öelda oma õpilastele: "Sul ei ole alati kalkulaatorit taskust võtta". Lause, millel kunagi oli tõepõhi all, on nüüdseks kaotanud mõtte. Nutitelefonid on tänapäeval saanud tohutult populaarseks, sest nendega on võimalik väga palju korda saata. Tahad minna ostlema - nutitelefoniga on võimalik makseid sooritada, poolel teel poodi minnes avastad, et oled ära eksinud - pole probleem, sest Google mapsiga saad leida tee poodi. Poes olles saad tooteid valida vastavalt ostunimekirjale, mis märkmetesse varem kirjutasid. Kui aus olla, siis nutitelefoni omades ei pea isegi vaeva nägema poodi minemisega, sest võimalik on ka interneti teel tellida kaupa ja lasta koju tuua.

Peaaegu iga ettetuleva probleemi, mille varem pidi lahendama arvutiga, saab nüüd lahendada läbi nutitelefoni olenemata su asukohast (nii kaua, kuni internetile on ligipääs) ning see mugavus sunnib inimesi üha rohkem nutitelefoni kasutama.

Microsoft Tablet PC oli niivõrd enda ajast ees, et põrus põhjalikult läbi


2001 aastal tegi Microsoft enda esimese puutetundliku ekraaniga arvuti. Pliiatsit oli võimalik hiire asemel kasutada, mis tol ajal oli tulevikuline tehnoloogia. See kogus palju populaarsust, kuid see ei müünud kuigi hästi.

2 põhilist probleemi oli sellega. Esiteks plaanisid loojad, et inimesed hakkaks seda kasutama täpselt samamoodi, nagu tavalisi arvuteid. Teine probleem oli kallis hind. Seda müüdi 2000$ eest või isegi kallimalt.

Sellest tootest sai aga inspitatsiooni Apple, kes umbes 10 aastat hiljem leiutas populaarse nutitelefoni.

https://www.computerworld.com/article/2471642/microsoft-released-its-first-tablet-10-years-ago--so-why-did-apple-win-with-the-ipad-.html

NVX 200 Speaker Phone oli piisavalt totter, et küsida "Mis selle looja peas küll toimus?"


See seade, mis maksab üle 200$, muudab su nutitelefoni vanaaegseks juhtmega lauatelefoniks. Probleem, mis see leiutis üritab lahendada: - .

Kui negatiivsus kõrvale jätta, siis see näeb väga stiilne välja ning võibolla aitaks see vanemat põlvkonda viia üle tänapäevastele seadmetele. Lisaks kui telefon selle külge ühendada, hakkab telefon laadima.

https://www.macworld.com/article/230310/invoxia-nvx-200-review-turn-your-iphone-into-a-desk-phone.html

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Uus meedia...?

IT juhtimine ja riskihaldus