Uus meedia...?

 "The Guardian" kasutab uut meediat oskuslikult



The Guardian (algse nimega The Manchester Guardian) loodi aastal 1821. Paberi eesmärk oli edendada liberaalsust Peterloo veresauna tagajärgede tõttu.

Aastatel 1994–1995 alustas Guardian veebiväljaannete väljatöötamist. Paberi tehnoloogiasektsioon OnLine käivitati 1995. aasta lõpus ning töökohtade, teatud spordialade ja uudistesündmuste saidid järgnesid aastatel 1996–1998. Guardian Unlimited veebisaitide võrgustik käivitati ühtse tervikuna 1999. aasta jaanuaris. 2001. aasta märtsiks oli Guardian Unlimited-l üle 2,4 miljoni unikaalse kasutaja, mis teeb sellest Ühendkuningriigi populaarseima ajalehe veebisaidi.

15. jaanuaril 2018 ilmus ajaleht uuesti uues tabloidvormingus. Samal päeval ilmus veebilugejate jaoks ümberkujundatud Guardian, nii veebisaidi mobiili-, rakendus- kui ka arvutiväljaannetes. 11. oktoobril 2018 järgnes Guardian Weekly täielikum ümberkujundus uudisteajakirjaks.

https://www.theguardian.com/gnm-archive/2002/jun/06/1

"Saarde Sõnumid" paistab uues meedias märksa lahjem kui enda põhikanalis



Saarde Sõnumid on Saarde valla ajaleht, mis ilmub üldjuhul üks kord kuus. Ajaleht on tasuta ning seda on võimalik saada Saarde valla kauplustest, raamatukogudest, vallamajast, kultuuriasutustest., kust on võimalik lugeda uut infot vallas toimuva kohta.

Loodi ka võimalus seda lehte lugeda veebipõhiselt (Saarde valla kodulehel), kuid see ei saanud kuigi populaarseks. Arvatavasti on asi selles, et paberkujul on seda väga kerge kätte saada.

https://saarde.ee/uldteave
https://saarde.ee/ajaleht-saarde-sonumid

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kolm põnevat IT-lahendust

IT juhtimine ja riskihaldus